fotsoneterapi-768x437.jpg

Soneterapi er en gammel og velutprøvd behandlingsform som stimulerer kroppens evne til å ta vare på seg selv via behandling av ulike reflekspunkter eller soner på føttene.

Behandlingen  fungerer slik: vi finner hele kroppen i punkter på foten. Når jeg trykker på et punkt som er aktivt, det vil si den delen av kroppen som har en utfordring, eks en skade eller et organ som trenger hjelp og støtte vil dette punktet være ømt, dermed sendes et signal fra punktet til hjernen som sender videre et signal til den aktuelle dele av kroppen og først øker sirkulasjonen, og vi vil få økt gjennomstrømming av energi, samtidig stimuleres meridiansystemet så nervene og kroppen får økt sirkulasjon.

 

 

Soneterapi har vist å ha god effekt på Bihuleproblematikk, bekkenløsning, hyppig vannlatning, prostatabesvær, infertilitet, barn med kolikk, større barn med ADHD utfordringer, smerter i rygg, nakke men også smerter generelt  i kroppen. fordi vi med sonesystemet dekker hele kroppen i løpet av en behandling.  Det kan også i tillegg til smertelindring føre til bedre utskillelse av avfallsstoffer og opptak av næringsstoffer. Vi får en økt blodsirkulasjon,  og mange rapporterer ( meg selv inkludert) at soneterapi balanserer hormonsystemet, og kan gi en god hjelp med alle typer hormonelle plager. 

 

Metoden er effektiv og har en rask respons. Jeg trykker på punkter på foten og har du for eks smerter i ryggen vil jeg finne det som ømme punkter på foten der ryggpunktene er er. Hemmeligheten er at ved å forsiktig trykke på og aktivere punktene vil også smertene i ryggen avta.  Rask respons med raske og gode resultat. Dette gjelder også for de fleste andre plager og sykdommer. Både fysisk og psykisk.

Soneterapi skal oppleves som en avslappende og velgjørende behandling. Trykket på sonene tilpasses til hver enkelt person. Kroppen benytter smerte for å si fra om ubalanse. Dermed vil det kunne gi noe smerte i sonene som viser til ubalanse, men vi skal ikke over smertegrensen! Det skal oppleves som «godt-vondt», slik at kroppen bedre kan tilegne seg behandlingen som gis.

Jeg inviterer deg til en prøve en eller flere behandling for kun 300 kr. Ta kontakt  på gunhildgrava@gmail.com, eller på tlf  92244607